Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.01.2010 11:53 - Biotherm
Автор: petia123 Категория: Хоби   
Прочетен: 1349 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 19.05.2012 23:03


Biotherm

 

ИСТОРИЯ Преди 50 години в планините на Франция един биолог открива уникален елемент в богатата на минерали вода от топящите се ледове, която балансира и подмладява. Днес, тази пречистена и патентована съставка - Vitreoscilla Ferment, е ключа към ефективността на продуктите на Biotherm. Тя позволява на всяка формула да работи с естествените функции на кожата и я прави устоима на стрес и поражения от околната среда. Грижа за лице Нормална кожа Нормалната и комбинирана кожа се нуждае от правилна грижа, за да се запази млада и здрава. Biotherm предлага продукти от които кожата е балансирана, хидратирана и освежена.  
image

Clarifying exfoliating gel

Полупрозрачен, синьо-зелен гел образува лека пяна, която нежно почиства и ексфолира кожата на лицето. Премахва мръсотията и мъртвите клетки чрез микро частици, които не увреждат деликатната кожа. Тя е освежена, по-гладка и дори тонирана.

 

 

image

Biosource Eau Micellaire 3-in-1

Практичен 3-в-1 продукт, създаден за жените с натоварено ежедневие. Неговата изключителна формула премахва очния грим и нечистотиите от лицето и го снабдява с олиго-минерали и минерални соли. С една стъпка кожата е почистена, освежена и сияеща.

НАГОРЕ

image

Biosource Clarifying Lotion for Normal and Combination Skin Освежаващ и тониращ, той премахва следите от първоначалното почистване. Стяга порите и кожата е сияйна и мека.

НАГОРЕ

image

  Aquasource Superserum

Нов продукт за ежедневна и ефективна фидратация. Текстурата му е толкова лека и фина, че кожата ви се чувства олекотена и ненатоварена. Богат на етерични минерали и желязо. Спомага за естествената защита на кожата.

НАГОРЕ

image

Aquasource Non Stop - Oligo-Thermal Gel

Интензивен хидратант, богат на овлажняващ комплекс който попълва резервоара от полезни вещества в кожата. Съдържа витамин А и F с които ускорява обновяването на клетките.
 
 

Aquasource Moisturizing Balm Protective Lip Care Shiny Effect SPF 8

Балсам за устни, който омекотява и хидратира. Нежен, розов балсам с вкус на праскова. Съдържа и слънцезащитен фактор SPF 8.

 

 

 

НАГОРЕ

 

Detoxifying Moisturizing Fluid

Не съдържащ мазнини дневен хидратант, той е обогатен със съставки които неутрализират вредното влияние на околната среда. Патентованият OxyDetox-комплекс спомага за по-доброто абсорбиране на кислород и кожата се запазва свежа, чиста и красива.


 

image

Line Peel - Relaxing Night Wrinkle Corrector

Нощен крем който действа по два начина - първо - дайства върху бръчките с патентования Вio-Peeling-комплекс; Второ - успокоява кожата и предотвратява появата на нови фини линии и бръчки.  
image

Line Peel - Daily Visible Renewer

Ежедневен крем против бръчки. Поддържа блясъка на кожата и спомага за нейното обновяване на клетъчно ниво. Съдържа микрокапсули от силиций, които омекотява и запълват фините линии. Екстракта от праскова заглажда и хидратира. С всеки ден кожата е по-здрава, по-мека и изглежда по-млада.

 

НАГОРЕ

Мазна кожа

Мазната кожа изисква третиране, което почиства и освежава, без да я дехидратира

image

Biopur - Purifying Pore Refining Gristal Gel

Почистващ гел който измива в дълбочина порите и елиминира излишния себум. Съдържа Acti-Mineral-комплекс, който има максимално почистващо действие. Кожата е освежена и с по-здравословен вид.

 

image

Biopur - Balancing Purifying Mask

Матираща и стягаща порите, тази маска е идеалното лечение за мазна кожа. Формулата с висока концентрация на бяла глина абсорбира себума и спомага за балансиране на кожата. След нея тя е чиста и свежа, без следи от лъскавина.

 



Тагове:   кожа,   очи,   лице,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: petia123
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 1347227
Постинги: 201
Коментари: 619
Гласове: 46
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930